منوی اصلی
صدها چیز برای فروش
کار آموزی شرکت لبنی لوه
تعداد صفحات 46
 فهرستدارد
ضمائم جدول و شکل
 منابع دارد


برای خرید کلیک کنید
**
تـــاریخچــه شـرکـت فــرآورده هــای لبنــی لــوه 
این شرکت در سال 1368 تحت عنوان لوه در مکانی به وسعت 48 متر مربع به صورت کاملاً سنتی ( توسط پاتیل ) با دریافت روزانه 500 کیلو گرم در روز شروع به فعالیت نمود که تولیدات آن زمان فقط محدود به ماست می شد که به لطف پروردگار در سال 1375 به مکانی به مساحت 1800 متر مربع منتقل و فعالیت خود را به صورت نیمه صنعتی ادامه داد .
ولی عملاً در سال 1380 با تلاش پی گیر و مستمر مدیرانی مدبر و کارآمد و بهره گیری از نیروی انسانی متخصص با توسعه کارخانه و ایجاد سال های متعدد تولید و دستگاه های مختلف تمام اتوماتیک و مخمر به آزمایشگاه کنترل و کیفیت و توان حداقل 10 تن شیر می باشد که وارد عرصه صنعتی تولید محصولات شد . 
ان شاء الله در آینده های نزدیک این تشکیلات به تدریج ملی برنامه زمان بندی که از قبل شده در زمینی به مساحت 7000 متر مربع با زیر بنای حداقل 3500 متر مربع که کاملاً از نظر  ساخت و ساز و چیدمان دستگاه ها و خطوط بااصول مهندسی و مطالعات دقیق به صورت کاملاً صنعتی و مدرن در حال طراحی می باشد .   

فهرست
تاریخچه
شیر 3
تعریف شیر 5
ترکیبات شیمیایی شیر 5
خواص ظاهری شیر 7
عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر 8
انواع شیر مایع 9
مواد اولیه 11
دوشیدن ، بهداشت – جمع آوری و انتقال شیر 12
وسایل جمع آوری شیر 14
پروسه خط تولید 15
فرم گزارش آزمایش شیر خام ورودی 16
پروسه تولید انواع ماست 18
استارتر یا مایه کشت 21
تکنولوژی فرآیند تولید استارتر 22
فرآیند تولید ماست 24
دوغ 25
پنیر نیمه صنعتی 26
آزمایش های پنیر 27
کنترل کیفیت و شرح آزمایشات 28
شرح آزمایشات آزمایشگاه شیمیایی 29
اندازه گیری ماده خشک 32
شرح آزمایشات آزمایشگاه میکروبی 33
روش شناسایی سالمونلا در فرآورده های لبنی 36
روش شناسایی استافیلوکوکوس در فرآورده های لبنی 37
نقاط قوت و ضعف کارخانه 39
سیستم تأسیسات 39
سیستم فاضلاب 41
مراحل تصفیه فاضلاب 41
سیستم Cip و شستشوی تجهیزات لبنی 41
منابع 44

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات