شرکت فرآورده های لبنی گلاء آمل 

تعداد صفحات 50
 فهرستدارد
ضمائم جدول و شکل
 منابع دارد


برای خرید کلیک کنید
**
تاریخچه شرکت فرآورده های لبنی گلا آمل 
نام شرکت و نوع آن : شرکت فرآورده های لبنی گلا 
مرکز اصلی شرکت : مرکز اصلی شرکت شهرک صنعتی آمل می باشد . 
موضوع شرکت : تولید و پخش فرآورده های لبنی ، ایجاد و اخذ نمایندگی های داخلی و خارجی و واردات کلیه مواد اولیه ، تجهیزات و ماشین آلات تولیدی و بسته بندی مربوط به موضوع فعالیت شرکت و کلیه کالاهای مجاز . 
تأسیس این کارخانه در سال 27/8/80 بود ، دو سال طول کشید که راه اندازی شود .         سال 79 تا 80 کار خرید ماشین آلات و مذاکرات برای راه اندازی انجام پذیرفت به طوری که در اردیبشت سال 81 کار نصب و راه اندازی پایان یافت و تولید و بهره برداری نیز از همین سال ( 81 ) شروع شد . 
به طور کل ماشین آلات UF و بسته بندی دانمارکی است که نصب توسط مهندسان ایرانی و راه اندازی آن توسط مهندسین دانمارکی صورت پذیرفت . تولید در یک واحد تکنولوژی بیشتر نیاز به پشتیبانی دارد که در ابتدا در این واحد با یک شیفت کار می کردند تا پایان سال 81 آن هم یک روز در میان که به خاطر بیشتر مشکلات مواد اولیه بود که حالا از آن تاریخ به بعد دو شیفت کار می کنند .
هم اکنون در این واحد تولیدی حدود 86 نفر کار می کنند که 1 نفر دکترای کشاورزی و دامپزشکی و 2 نفر فوق لیسانس ، حدود 20 نفر لیسانس صنایع غذایی ، دامپروری و رشته پیرامون مانند برق و مکانیک می باشند . 13 نفر فوق دیپلم برق و مکانیک و کامپیوتر و مابقی دیپلم هستند . زیر دیپلم 18 نفر هستند که برای خودشان متخصص می باشند که در واقع جذب نیروی انسانی در حدود 90% باید کردن فرم های درخواست کار جذب شده اند . 
از امکانات فراهم شده می توان تسهیلات بانکی را نام برد که بالای یک میلیارد تومان از بانک به تدریج گرفته شد 2 برابر آن سرمایه گذاری شخصی بود که مقداری آن نقدی بود و برای خرید وسایل بود و حدود 5/3 میلیارد تومان هم سرمایه گذاری کلی آن بود که البته بعداً وسایل دیگری هم خریداری شد که این سرمایه گذاری تا به حال نیز در حال انجام          است .
مساحت زمین کارخانه 11 هزار متر می باشد ، حدود 4 هزار متر سالن دریافت ، سالن uf و سالن بسته بندی ، سردخانه های 1 ، 2 ، 3 ،4 و فضای پشتیبانی شامل دیگ های بخار ، تراوری آب ، موتور خانه و اتاق های گرم ، ساختمان های انبار ، اداری و سرویس های بهداشتی
فهرست مطالب
تاریخچه شرکت فرآورده های لبنی گلاء آمل
مقدمه
جمع آوری شیر
وسایل جمع آوری شیر
منابع دریافت شیر برای کارخانه گلاء
بخش دریافت شیر
روش های پاستوریزاسیون
بخش پاستوریزه شیر
محدوده عمل
اتاق استارتر

واحد بسته بندی پنیر UF
آزمایشگاه
آزمایشگاه شیمیایی ؛ آزمایشات شیر خام
روش محاسبه درصد آب اضافی در شیر
آزمایشات پنیر
آزمایشات Retentate
آزمایشگاه میکروبی
تصفیه خانه
آزمایشات مربوط به تصفیه خانه لبنی
فرآیند تولید پنیر UF در کارخانه گلا
نتیجه گیری

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | Buy Mobile Traffic | سایت سوالات